Locatie Tour bedankt!

Super blij met de mooie woorden van de locatietour Amersfoort voor de prachtige woorden over onze koffie salon en lunchroom als vergaderlokaal!

Daar wordt een mens blij van!

https://www.events.nl/nieuws/locatietour-de-top-10-locaties-amersfoort

Boeken Bonen en Blaadjes is nog steeds te boeken als vergader locatie, voor een partij of een familiefeest of als locatie voor een al dan niet cultureel team uitje met een verzorgd diner na afloop. Dat diner kan ook in de vorm van een kookworkshop onderdeel zijn van het team uitje!

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023 erm make that 2024!