Gluren bij de buren

Zondag 9 februari van 10:00 uur! Jullie zijn van harte welkom, weer of geen weer…

gluten bij de buren

Ja hoor!! ••• daar gaan we weer!!!
✨🎶🎵🎹💃🏿🎼 🤩
Onze babyvleugel wordt elk uur na t luiden van t Dieventorentje ingezet voor 🎶lazy sunday tunes 🎵onze Huyspianist speelt #jazz#classics #BOEKENBONENBLAADJES💕#Art & #Music

GLUREN BIJ DE BUREN 2020
📅 zondag 9 februari
⏰12:00 – 17:00 uur
📍📚☕️🌱
🎟Gratis entree (vrijwillige bijdrage ✨ThanX for the music! wordt gewaardeerd)

#BOEKENBONENBLAADJES💕#slowliving

We waarderen het als je op Facebook aangeeft dat je van plan bent te komen…

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023 erm make that 2024!