Menukaart

Benieuwd naar onze menukaart?

De keuken

Iedere woensdag bepalen we welke producten we die week aanbieden, afhankelijk van wat we vers kunnen hebben inkopen bij de groothandel en lokale producten.

We willen graag veel kunnen variëren en wisselen van broodjes, salades, soepen en borrelhapjes maar per seizoen.

Kijk voor ons aanbod van die week op het grote krijtbord in de zaak of check sociale media voor een indruk.

De koffie is altijd van Blanche Dael uit Maastricht en de thee van Simon Lévelt. De overige producten variëren wekelijks. De specialty koffie varieert heel regelmatig en check onze website, Facebook page of het grote krijtbord binnen.

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023 erm make that 2024!