Lifestyle coach

Komende week woensdag, 11 maart, zullen de lifestyle coaches Peter Gunst en Carla Huppelschoten aanwezig zijn in het Singelhuys bij Boeken Bonen & Blaadjes.

Het zal gaan over de invloed van je eetpatroon op je lichaam en je gevoel. Koolhydraten, gluten, vetten, suikers, alkohol maar óók koffie. Allemaal zijn ze goed voor je maar met mate en in afwisseling.

Diabetes, overgewicht of zelfs epilepsie zijn meer of minder gevoelig voor bepaalde stoffen in de voeding die je tot je neemt.

Wil je ook komen, schrijf je dan in via onze Facebook pagina zodat we rekening kunnen houden met de bezetting. Boeken Bonen & Blaadjes draagt het voedselkollektief en warm hart toe.

11 maart van 19:30-21:30u, inloop vanaf 19:00u

Boeken Bonen & Blaadjes

Dit evenement komt mede tot stand met het voedselkollektief.nl Amersfoort. Vrijwillige bijdrage bij binnenkomst.

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023 erm make that 2024!