Nieuwe bonen op de “wisselmolen”

We hadden nog een zak bonen met een bijzonder lekkere Yellow Bourbon arabica boon uit Brazilië waar we niet meer op konden wachten! Dus die hebben we vandaag ingeregeld op onze tweede molen!

Simon Lévelt; Yellow Bourbon, natural; Cerrado, Brasil

Het Amsterdam Coffee Festival is helaas last minute afgezegd vanwege het corona virus maar dat mag de pret niet drukken. Deze koffie is zo zijde zacht, rond en heerlijk fris desondanks, die móet je even proeven.

Puur natuurlijk, zonder melk. Als espresso, Americano of Long Black.

We zullen het recept nog een klein beetje bijwerken de komende dagen maar wacht niet te lang want we hebben maar 1 zak en op is op!

Published by Christian

Coffee has been my life line for decades, it used to wake me up whenever my parents would make a pot. Having been in IT for 30 years and drifting towards Food&Beverage since 2006, I've slowly but unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity in knowledge I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2020 and if things go the way I hope, perhaps WBC 2023 erm make that 2024!